2017. február 6., hétfő

Elköltöztünk

THELEGENDOFFANTASY

Katt

Első sorban, hatalmas hálával tartozom azoknak, akik eddig aktívan követték az oldalt, és hozzájárultak a fejlődéséhez! Minden egyes feliratkozásért külön köszönetet szeretnék mondani. Azonban bármennyire is úgy tűnik, az oldal még nem ért a végéhez, sőt, épp most kap egy új kezdetet. Új portálon indul újra a régi cikkekkel, régi arcokkal, és még több kreativitással feldobva. Szeretném, ha oda is követnétek bennünket, hisz a változások ellenére az alapok a régiek. :) Rengeteg újító ötlettel fogunk előrukkolni nektek a jövőben, abban bízva, hogy ismét találkozhatunk veletek! Hiszen ez az oldal értetek van, a ti igényeiteket és kívánságaitokat szolgálva. :)

Kaptam jópár megkeresést, hogy az oldalra több általunk írt történetet szeretnétek, így két regény is feltöltésre kerül majd, az én tollamból. Olvashattok egy sci-fi írást, és egy vámpírosat is, hogy tudjatok választani. Az utóbbinak az angol fordítását is közzéteszem majd, azon ismerőseim kedvéért, akik kevésbé beszélik jól a magyart.

Ha szétnéztek az új honlapon, feltűnhet, hogy egyes cikkek eltűntek, újak felkerültek, illetve átalakultak. Ez is a reformjaink része.

Nem is húzom az időt! Kérlek tekintsetek be, és érezzétek jól magatokat! ;) A véleményeteknek nagyon nagy hasznát vennénk! :)


Nincsenek megjegyzések:

Theme by MIA